Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

InfoCare Service AB

7741410
Installatör till serverhall - Stockholm
Läs mer
InfoCare är störst i Norden på support inom IT-infrastruktur och därmed en stor leverantör av konsulter och service till våra kunder.

Förutom trevliga kollegor, meriterande erfarenheter och kompetens från branschen kan vi erbjuda certifieringar för den som har motivationen, viljan och engagemanget för att utvecklas inom företaget.

INFOCARE SÖKER EN INSTALLATÖR TILL SERVERHALL I NORRA STOCKHOLM

InfoCare sökerensocial och självgående IT-tekniker / installationsteknikertill norra Stockholmför ett installationsuppdrag på plats ute hos kund. I din roll som installationstekniker / IT-tekniker kommer du att arbeta med installation av servrer och kommunikationsutrustning i rack på plats hos kund i modern datahall. I arbetsuppgifterna ingår att dra kablar samt fiber.

Vi söker dig med 1-2 årserfarenhet, gärna med erfarenhet av kabeldragning och fiber.Det är mycket viktigt att du har ett gediget servicetänk ochkundfokus.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som installationstekniker/ IT-tekniker för InfoCare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Installation av IT-utrustning
* Dra kabel
* Dra fiber
* Installation av servrer
* Rackmontera

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du uppfyller följande kvalifikationer för att passa sominstallationstekniker / IT-teknikerhos InfoCare:

* Erfarenhet från att rackmontera, ansluta el, korskoppla m m.
* Gymnasial utbildning
* Tidigare erfarenhet, gärna av kabeldragning
* Gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Goda kunskaper i svenska och engelska

OM DIG

För attpassa som installationstekniker / IT-tekniker för detta uppdragär det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är social, kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare och arbeta ute på kundföretaget.

Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Eventuella frågor skickas till jobb.se@infocare.com

Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!

Vill du läsa vår personuppgiftspolicy? Du hittar den på länken nedan:
https://infocareab.recman.no/policy.php?type=privacy

Mer informasjon
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Enligt överenskommelse Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
56986
2018-07-07T00:00:00+02:00
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
100

Safe Sales

7741409
ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM SÖKES!
Läs mer
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning!

Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum. Detta är något vi på Safe Sales jobbar aktivt mot att vända om helt och hållet!

Eftersom att genomsnittssvensken förmodligen spenderar mer tid på jobbet än hemma vill vi skapa en arbetsplats där vi längtar efter måndagen istället för fredagen och där det känns tråkigare att gå hem vid dagens slut än att stanna kvar på jobbet. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig viktiga och delaktiga på den resan vi gör mot högre höjder och varje dag utvecklas med oss. Låter detta Intressant?

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning utan tittar mer på hur du är som person. Är du i regel alltid glad och positiv? Drivs du av att prova på nya utmaningar och jobbar effektivt samt lösningsorienterat? Är du taggad på att arbeta hårt och intensivt- och också bli belönad för det? Då har du kanske hittat hem!

Vi erbjuder rätt person:

- Stockholms roligaste säljgolv med sköna kollegor, hög puls och en driven coach som dagligen lär upp dig och motiverar dig att bli en riktig superstjärna!
- Produkt och säljutbildning i världsklass! Vi jobbar alltid efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt och därför är detta oerhört viktigt!
- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!
- Ett familjärt företag där vi jobbar hårt efter att alla medarbetare ska trivas. Därav investerar vi mycket i teambuilding, spännande tävlingar på säljgolvet och roliga AW-fester!
- Fast månadslön och provision utan tak!

Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag!

OMFATTNING

Vi kontaktar alla kunder via telefon och vi söker just nu bara personer som kan jobba heltid vanliga kontorstider, måndag- fredag.

KONTAKT

Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig

Telefon: 0704996946
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-09T00:00:00+02:00
100

TS Kundtjänst

7741407
VI VILL INTE HA DITT CV- VI VILL HA DIG!
Läs mer
Har du länge velat testa dina vingar inom försäljning eller är du i dagsläget säljare och söker efter nya utmaningar? Välkommen till TS Kundtjänst- en arbetsplats där vi förverkligar mål och drömmar!

TS Kundtjänst är ett säkerhetsbolag som förmedlar tjänster inom vardagssäkerhet. Vi arbetar efter att kunna erbjuda privatpersoner i Sverige smarta och smidiga lösningar som förenklar deras vardag för ett pris som passar allas plånböcker. Vår målsättning är att bli ledande på marknaden inom vår bransch och för att komma dit behöver vi dig!

Vem är du? Du som söker är nyfiken, fantasifull och suktar alltid efter nya sätt att utvecklas och drivs av att jobba med kluriga men roliga utmaningar! Du är även snabbtänkt och har skinn på näsan och när ett hinder dyker upp ser du lösningar där andra ser problem. Utöver detta är du glad, positiv och kommer till jobbet med en inställning som heter duga samtidigt som du bidrar med härlig energi till dina kollegor!

Vi välkomnar givetvis tidigare erfarenhet men detta är inget krav då vi erbjuder både produkt och säljutbildning i världsklass. Vi jobbar alltid efter att alla kunder ska vara nöjda kunder och därför kommer vi ge dig en gedigen introduktion in i säljbranschen där du får lära dig allt om hur man både levererar bemötande utan dess like, kvalitet och många kunder!

Som säljare hos oss kontaktar du privatpersoner via telefon och blir del av ett av våra två team på huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst där vi arbetar vanliga kontorstider måndag- fredag. För att alla våra medarbetare ska trivas hos oss är teambuilding något vi prioriterar högt och investerar därför ofta i roliga AW-fester och tävlingar som boostar både försäljningen och gemenskapen!

Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag!

KONTAKT

Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig

0704990146

alexandra.jonsson@tryggsam.com

Lycka till…...
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-12T00:00:00+02:00
100

ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB

7741405
Vi behöver en till assistent till mitt team. Är du av det rätta virket?
Läs mer
Ung kvinna på 40 år boendes i Gröndal söker dig, en uthållig personlig assistent som inte ger upp trots att jag ständigt kommer att testa och pröva ditt tålamod till max. 

Jag behöver en assistent som kan jobba självständigt och kan hjälpa mig att hålla ordning och reda i mitt hem, samt assistera mig med att tvätta mina kläder och fixa min mat. Jag har som många andra personer med autism ett oerhört utvecklat sinne för detaljer vilket gör mig petig med kläder, skor, hygien, att saker finns på sin rätta plats osv. Du skall finnas vid min sida i vått och torrt - när jag tappar kontrollen över mig själv, med utbrott och epilepsianfall som följd.

Du behöver ha ett öppet sinne och fingertoppskänsla, klara av att följa rutiner samt även kunna ta egna initiativ. Du är tillräckligt trygg i dig själv så att du utan prestige klarar av att lämna dina egna värderingar utanför min ytterdörr för att fokusera på mina behov under ditt arbetspass. Du är mycket tydlig och har den mentala styrkan som gör att du hanterar att ha den dubbla rollen som det innebär att fungera både som mitt stöd och som min gränssättare i vardagen och till fest.

Vi kommer att göra mycket roligt tillsammans såsom resa utomlands eller till mitt landställe på Gotland. Eftersom jag är snart 40 år så ser jag gärna att du också är det eller äldre. Jag behöver utöka mitt team med ytterligare en person då jag numera har dubbelassistans all vaken tid för att underlätta för dig och mig att kunna göra saker. Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt  fokus på ditt uppdrag.

Erfarenhet av autism är ett plus. Du ska ha gått ut nioårig grundskola samt gymnasium med inriktning på vård och omsorg. Rökfri är ett krav då jag är allergisk mot cigarettrök. Häst- och hundvana.
Du måste vara flexibel gällande arbetstider, ha god planeringsförmåga samt besitta god förmåga att hantera dagens teknik (dator och smartphone). Extra meriterande om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent sen tidigare.

Mina assistenter är anställda av Balans och det garanterar att du får allt stöd du behöver för att trivas och vara trygg i ditt uppdrag. En god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning för att nämna något.

Jag behöver dig som kan arbeta på rullande schema dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på heltid.

Är du intresserad så är du välkommen att följa länken nedan.
 Hoppas vi ses!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast månads- vecko- eller timlön
2018-06-16T00:00:00+02:00
100

TS Kundtjänst

7741403
Vill du slippa söndagsångest? Sök här!
Läs mer
För de allra flesta som känner söndagsångest är det helt naturligt, det är ju trots allt lite jobbigare att jobba än att ligga hemma i soffan och kolla serier.

Men sedan finns det även desom har en enormt påfrestande arbetssituation– en chef som skäller på en och har orimliga krav, en påfrestande arbetsmiljö eller mobbande kollegor.Det är en helt annan typ av ångest.Sorgligt är faktumet att söndagsångesten är vanligast i åldrarna 18-29.Så kan vi ju inte ha det!

Därför arbetar vi på TSK mycket med att våra medarbetareska trivas på jobbet! Hos oss skavarje arbetsdag kännas rolig och utmanande, den ska fyllas av peppande och motiverade kollegor och chefer samt bidra till en ny härlig energi som gör att du längtar efter att gå till jobbet!

Vårt fokus ligger på att:

-Ha kul!Alla på kontoret är mellan 18-29 år så detta är en självklarhet!

-Ha goda jobbrelationer:Detta är A och O!

-Öka teamkänslan:Människan vill alltid känna sig sedd, hörd & främst: delaktig!

-Öka utvecklingsmöjligheterna:Att göra samma sak dag in dag ut kan bli långtråkigt.

Tjänsten är som säljare på vårat huvudkontor, du arbetar heltid (vanliga kontorstider)ett stenkast ifrån Slussen i Stockholm.Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Alla nya säljare förser vi med produkt och säljutbildning och vi tillämpar både fastlön och provision.

Vi söker dig som är utåtriktad, ambitiös och målinriktad. Du ska ha lätt till skratt, ett brinnande intresse för tävling och en grym inställning till livet. Kort och gott; du är en glädjespridare med ambitioner att starta en ny, rolig karriär som stjärnsäljare!

Är du ute efter större utmaningar, högre målsättningar och något som boostar din energi något enormt?

TSK got it!Så vill du slippa söndagsångest–SÖK REDAN IDAG!

Skicka in ditt CV och personliga brev tillalexandra.jonsson@tryggsam.com

Telefonnummer:
Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig: 0704996946
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-25T00:00:00+02:00
100

Tryggsam

7741401
VILL DU BLI EN RIKTIG SUPERSÄLJARE? BLI EN DEL AV TRYGGSAM!
Läs mer
Är du eller vill du bli en riktig supersäljare? Bra, vi har letat efter dig!

Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor. Med starka investerare i ryggen och sälj i vårt DNA växer vi i raketfart och tillsammans med våra medarbetare har vi hela världen framför oss!

Nu växer vi för fullt och letar efter nya superstjärnor som kan fullborda våra två team på huvudkontoret i Stockholm! Tjänsten är som innesäljare inom området vardagssäkerhet. Kort sagt; du förmedlar smarta lösningar inom det digitala till privatkunder via telefon!

När det kommer till att utöka våra befintliga team så vill vi göra det med likasinnade personer som vill dit vi vill! Du ska ju trots allt spendera mer vaken tid på jobbet än hemma och därför är det ju viktigt att alla går ihop och mår bra tillsammans. Så, vem är du?

- Du är en riktig solstråle som hela tiden sprider glädje runt omkring dig. Du är helt enkelt den som alltid dyker upp på jobbet med det största leendet och sprudlande energi!
- Du är en sann problemlösare. Dyker det upp hinder på vägen så ser du det som en rolig utmaning och hittar lösningar där andra vanligtvis skulle se problem.
- Du är en bra kollega och funkar bra i grupp. Du tycker om att jobba nära andra både för deras utveckling skull och din egen samt jobbar hårt för att alla ska trivas och må bra på jobbet!
- Du har ett självgående driv! Mer än de allra flesta andra i din omgivning, du är alltid motiverad och vill framåt.
- Du är hungrig som bara den. Du letar efter utveckling och framgång och är villig att jobba hårt för att nå dina mål!

Men är vi rätt för dig då? Samtliga medarbetare på Tryggsam får:

- Produkt och säljutbildning i världsklass. Vi vill skapa magiskt duktiga säljare och nöjda kunder och därför erbjuder vi dig rätt verktyg för att kunna bli en dundrande supersäljare!
- Fast månadslön och provision utan tak. Så, både trygghet men så klart möjlighet att påverka sin egen lön.
- Stockholms roligaste säljgolv! Säljgolvet på Tryggsam består därför av hög puls, positiv energi och ett gäng galna men skickliga säljare!
- Grymma kollegor. Dina kollegor är ju precis som du. Härliga, öppensinnade och ambitiösa!
- Utvecklingsmöjligeter. För den som visar framfötterna finns alltid rum att växa.
- En arbetsplats där söndagsångest inte existerar. Här längtar vi till jobbet istället!

Tror du att du kan vara den vi söker?

Klicka på'Ansök nu'och lämna CV+personligt breveller KLICKA HÄR!

Kontakt

Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig

alexandra.jonsson@tryggsam.com
0704996946

Vill du se mer om hur det är att jobba på Tryggsam? Besök vår instagram på #tryggsamjobb eller @tryggsamjobb.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-29T00:00:00+02:00
100

Tryggsam

7741398
TRYGGSAM SÖKER 4 NYA INNESÄLJARE TILL HUVUDKONTORET!
Läs mer
Är du mer motiverad än de flesta i din närhet? Längtar du efter nya erfarenheter och personlig utveckling? Är du trött på att göra samma sak dag ut och dag in utan att få belöning eller uppskattning för hårt utfört arbete? Vi också!

Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor. Med starka investerare i ryggen och sälj i vårt DNA växer vi i raketfart och tillsammans med våra medarbetare har vi hela världen framför oss!

Som säljare hos oss på Tryggsam blir du del utav ett av våra tre team som guidar våra kunder igenom den digitala marknaden! Vi söker dig som älskar samt drivs av kicken att vinna, du med vilja att varje dag lära dig nya saker och vill berika ditt liv genom att lyckas inom säljbranschen! Vi erbjuder alla nya säljare produkt och säljutbildning, daglig coachning samt övriga redskap för att du ska ha möjlighet att nå goda resultat och bli vår nästa stjärnsäljare! För övrigt hittar du på kontoret Stockholms skönaste kollegor, en trivsam miljö att arbeta i, men framförallt: en grymt härlig säljanda!

Tryggsam är en spännande och pulserande arbetsplats där vi arbetar vanliga kontorstider måndag- fredag och vi tillämpar dels fast lön men självklart tillkommer även provision. Tidigare erfarenhet av försäljningsyrket är givetvis meriterande men inget krav. Alla kunder kontaktas via telefon och därför kräver rollen som säljare hos oss att du som söker är lyhörd, har skinn på näsan och inte är rädd att stiga ur din comfort-zone!

Vi är en ung arbetsplats där våra medarbetare snittar en ålder på 18-29 år och därför fokuserar vi mycket på att alla på kontoret ska trivas och längta efter att komma tilljobbet! Därav investerar vi mycket i teambuilding i form av roliga tävlingar och AW- fester.

För att lyckas hos oss behöver du vara positiv och lösningsorienterad och du ska tycka om att jobba efter höga budgetar och mål. Det är av största vikt att du är ansvarstagande och gillar att jobba självständigt- samtidigt som du jobbar nära dina kollegor och fungerar bra i grupp!

Så är du redo att lägga tråkiga arbetsplatser på hyllan och istället omge dig med likasinnade personer för att starta en ny, rolig & händelserik start på karriären som stjärnsäljare? Tveka inte att söka REDAN IDAG!

Kontakt:

alexandra.jonsson@tryggsam.com

Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig Tryggsam: 0704996946

Eller så skickar du enkelt in din ansökan HÄR! (http://karriar.tryggsam.se/jobs/preview/dadb1809-1892-4eab-b190-4348d549a605)

Vill du veta mer om hur det är att jobba med oss? Se mer på vår instagram: @tryggsamjobb eller #Tryggsamjobb
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-25T00:00:00+02:00
100

Tryggsam

7741396
TA CHANSEN ATT UTVECKLAS OCH VÄXA MED OSS PÅ TRYGGSAM! FASTLÖN + PROVISION
Läs mer
Ta chansen att utvecklas och växa med oss på Tryggsam- en berikande arbetsplats där du alltid är i händelsernas centrum!

Vi expanderar nu våra befintliga säljteam på huvudkontoret i Stockholm och letar efter dig som är driven, motiverad och intresserad av att starta upp en ny karriär som supersäljare! Du blir en del av ett sammansvetsat, positivt och taggat team. I en digitaliserad värld där samhällsklimatet blir allt hårdare för var dag som passerar anpassar vi oss och vår verksamhet för att alla som vill och letar efter en extra trygghet ska kunna ta del av den möjligheten!

Du arbetar vanliga kontorstider med telefonen som verktyg och når ut till privatpersoner för att erbjuda dem en tryggare vardag i form av tjänster som förmedlar enkel säkerhet till ett pris som passar alla plånböcker.

Tidigare arbetserfarenheter inom branschen är givetvis meriterande men det är främst dina personliga egenskaper som är avgörande om du passar för rollen. Ser du dig själv som en social, öppen och allmänt framåt person? Trivs du med tanken att arbeta inom en pulserande och stimulerande miljö där varje dag är unik och fylld med spännande och utmanande uppgifter?

Tror du att du är den vi söker? Vi erbjuder dig:

- Fast lön baserad på ålder + provision utan tak
- Produkt och säljutbildning i världsklass

- En rolig arbetsplats där vi lägger mycket fokus på teambuilding
- Goda utvecklingsmöjligheter inom företag

Så, vill du jobba på en annorlunda och rolig arbetsplats där du var dag omges av likasinnade och härliga kollegor där vi arbetar tillsammans för en positiv kultur på jobbet? Vill du omslukas av energiska medarbetare i en värld där söndagsångest inte existerar? I så fall, tveka inte att söka redan idag!

Skicka ditt cv & personliga brev till alexandra.jonsson@tryggsam.com eller kontakta Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig på 0704996946.
Eller så kan du enkelt ansöka via länken:

https://karriar.tryggsam.se/jobs/78949-ta-chansen-att-utvecklas-och-vaxa-med-oss-pa-tryggsam-fastlon-provision

Välkommen.....

Psssst! Vill du se mer om hur det är att jobba hos oss? Se mer på vår instagram under #tryggsamjobb eller @tryggsamjobb.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
2018-06-25T00:00:00+02:00
100

Recruitive AB

7740262
Kundtjänst - vi söker kollegor till Solna!
Läs mer
Om tjänsten
Vi söker nya medarbetare till en global kundtjänstsspecialist som nu har vakanser på Klarnas kundtjänst. Arbetsplatsen präglas av en härlig atmosfär med mycket energi. Tillsammans ordnas after works och fester flera gånger per år, och på rasterna spelas det pingis och tv-spel. Arbetsplatsen erbjuder goda möjligheter att avancera för dig som gör ett gott jobb! Detta börjar som ett konsultuppdrag men övergår för rätt kandidat till anställning hos kundföretaget!

Dina arbetsuppgifter
• Hjälpa kunder över telefon och mail
• Fakturahantering
• Ge kunder snabb och professionell service kring deras frågor kring köp online.

Din profil

• Du har en vilja att hjälpa andra
• Trivs med ett arbete där det är högt tempo
• Fullbordad gymnasieexamen är meriterande
• Flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.


Vem är du?
Vi värdesätter dina personliga egenskaper, och tror att du känner igen dig i dessa!

Vi tror att du:
• Är strukturerad.
• Är serviceinriktad.
• Driven.

Om företaget
Vi erbjuder
• Utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag.
• Lön enligt kollektivavtal.
• Arbetstider på rullande schema mellan 8-22 mån-fre, samt helgjobb var tredje vecka kl 8-17.
• Fina kontorslokaler i centrala Stockholm, nära till kommunikationer.

Har du viljan att hjälpa? Trivs du när ditt arbete gör livet lättare för andra? Gillar du att skapa relationer - då är detta jobbet för dig. Kundtjänstmedarbetare, callcenter, support, firstline, kundtjänstpersonal

Ansök idag! Urval sker löpande,

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande.Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
1846
2018-06-10T00:00:00+02:00
100

Stockholms Stad, Stadsarkivet

7741178
Kommunikatör till Stadsarkivet
Läs mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Stadsarkivet är Sveriges ledande arkiv. Vi är navet som stöder Stockholms stad i att ligga främst när det gäller tillgänglig och öppen information om hela sin verksamhet. Vi gör historien angelägen och relevant så att stockholmare kan skapa sin egen och hela stadens framtid. Våra tjänster är moderna och tillgängliga. Vår attityd är utåtriktad och användarorienterad.Vi erbjuder dig


- ett spännande uppdrag där du som kommunikatör får arbeta med att skapa en enhetlig och relevant bild av Stadsarkivets verksamhet.

- arbetssätt som ger dig möjlighet att testa nytt, experimentera och växa både i din yrkesroll och som person.
- stor variation när det gäller arbetsuppgifter vilket inkluderar allt från att skriva slagfärdiga texter eller skapa film till strategisk kommunikationsplanering och rådgivning.

- en utvecklingsorienterad verksamhet och arbetsmiljö.
- goda utvecklingsmöjligheter och ett stort nätverk inom Stockholms stad med många samarbetsytor.
- en centralt belägen arbetsplats, 5 minuter från centralen, i en byggnad ritad av Gunnar Asplund.
- goda friskvårdsmöjligheter och flexibel arbetstid.

Arbetsplatsbeskrivning

Stadsarkivet ansvarar för att den information som skapats i Stockholm är tillgänglig för alla nu och i framtiden. Vi arbetar aktivt med att fler ska förstå vilken nytta som Stadsarkivet bidrar med.

Som kommunikatör ingår du i avdelningen Publik & Kommunikation som bland annat har i uppdrag att leda och samordna det övergripande kommunikations- och varumärkesarbetet på Stadsarkivet. Avdelningen ansvarar också för Stadsarkivets läsesal och pedagogiska verksamhet. Inom avdelningen arbetar idag 12 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Kommunikation bidrar till att Stadsarkivet når sina mål. Du kommer att arbeta med en bredd av uppgifter inom kommunikationsområdet med fokus på planering, genomförande och uppföljning av kommunikation utifrån Stadsarkivets kommunikationsstrategi och stadens kommunikationsprogram. Din roll är både strategisk och operativ och du kommer att arbeta såväl med externa som interna målgrupper. Du kommer att utföra mycket redaktionellt arbete genom att publicera i våra digitala kanaler, ofta med kort varsel.

I rollen ingår även att vid behov vara ett stöd och bollplank i kommunikationsfrågor åt övriga verksamheter på Stadsarkivet, att hålla i muntliga presentationer, att bearbeta media samt planera för och genomföra kommunikationsinsatser i olika aktuella frågor.

Du behöver tycka om att nätverka och omvärldsbevaka inom området för att därigenom göra Stadsarkivets kommunikation aktiv, tillgänglig och trovärdig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- högskoleutbildning inom kommunikation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig.
- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som kommunikatör.
- mycket god kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift. Du är en god stilist och kan förklara komplexa frågor och samband på ett enkelt och begripligt sätt.
- erfarenhet av Episerver och Apsis och stor vana att arbeta med webb, intranät, digitala nyhetsbrev och sociala medier.
- erfarenhet av att kunna tolka målgruppsundersökningar och att utifrån dessa skapa resultat som möter identifierade behov.
- hög digital mognad och kunskap och förmåga att nyttja digitaliseringens potential i kommunikationsarbetet.

Meriterande:

- erfarenhet som kommunikatör inom politiskt styrd organisation.
- erfarenhet av mediekontakter i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:

Du är kreativ och nytänkande och har förmåga att tillämpa det ramverk som finns. Du sätter dig in i målgruppens perspektiv och förstår mottagarens behov och anpassar ditt arbete efter det med ett mycket gott omdöme. Du är mål- och resultatorienterad och har förmåga att självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Det är av stor vikt att du är trygg och stabil och har en hög personlig mognad samt att du samarbetar mycket väl med andra. 

Övrigt

Läs gärna mer om Stockholms stad som arbetsgivare: http://www.stockholm.se/Arbete/Att-arbeta-i-Stockholms-stad/

https://www.linkedin.com/company/stockholms-stad

Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs om Stadsarkivet på vår hemsida:
www.stockholm.se/stadsarkivet
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Månadslön
2018/3518
2018-06-10T00:00:00+02:00