Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Avonova Sverige AB

7459135
Avonova Hälsa söker receptionist till Sergels Torg och Kungsholmen
Läs mer
Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport. Vi arbetar även inom området digital hälsa och levererar tjänster digitalt.
Välkommen till Avonova!Som receptionist på Avonova är du ansiktet utåt.

Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt tycka om att arbeta med människor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta emot besökare, registrera i vårt journalsystem, kontrollera personuppgifter, ibland även lämna och förklara formulär. Att scanna dokument kan också ingå i dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter och inställning är lika viktigt för våra Avonovamedarbetare som våra besökare. Service, tillmötesgående, positiv inställning, samarbetsvilja och förmåga att ta ansvar är viktigt för oss. Vi arbetar i verksamhetssystemet CGM J4.

Erfarenhet från receptionsarbete ställer vi som krav. Gärna inom liknande bransch. Har du erfarenhet av CGM j4 är det en stor fördel men inget krav.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Placering blir i centrala Stockholm på våra enheter på Sergels Torg och Kungsholmen.

Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar 08.00-17.00.

Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Affärsenhetschef Marie Louise Rosing, tel 08-120 124 66, mailto: marielouise.rosing@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-12-15.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Fast lön
2017/104
2017-12-15T00:00:00+01:00
100

Norrtälje kommun, Hallsta, Herräng skola

7459126
Hallsta skola i Norrtälje kommun vill arbeta med dig! Lärare åk 4-6
Läs mer
Vill du jobba på en skola med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Hallsta skola något för dig!
Inför hösten söker vi lärare att undervisa i åk 4-6.
Hallsta skola är en F-9 skola med ca 390 elever med tillhörande fritidsverksamhet i samhället Hallstavik. Digitala verktyg är en viktig del av undervisningen. Vi använder iPad från åk1 till åk9.

Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa.

Till och från Hallstavik finns det möjlighet att pendla med buss från Norrtälje och Uppsala.
Välkommen till oss på Hallsta skola!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som finner glädje i att möta elever utifrån alla deras olikheter, personligheter och förmågor och som vill utmana dem att utvecklas tillsammans. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor, har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa trygghet i elevgruppen. Som person är du tålmodig och trygg i dig själv. Du har också förmåga att jobba på ett strukturerat sätt utifrån läroplanen och hanterar olika förutsättningar professionellt genom ett inkluderande arbetssätt.

Du bidrar till arbetslagets och skolans utveckling och tycker om elevaktiva arbetssätt gärna med hjälp av digitala verktyg. Du ser språkutveckling som en självklar del då du planerar undervisning.

Vi söker dig som undervisar i matematik, NO, SO, svenska, SvA och/eller engelska. Vi sätter ihop tjänsten efter kompetens och du delar mentorsansvar för gruppen tillsammans med andra pedagoger. Du kommer att ingå i arbetslaget 4-6.

KVALIFIKATIONER
Du är ambitiös och ansvarstagande, nytänkande och kreativ samt engagerad. Du planerar din undervisning utifrån Lgr 11 och allmänna råden, och tror på att verklighetsanpassning, variation, elevaktivitet, språk och IKT är viktiga verktyg för elevens motivation att lära. Du gillar att utmana dina egna kompetenser inom ämnet. Du har höga förväntningar på dina elever och tror på att alla kan lyckas. Du är professionell i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är av högsta vikt i ett modernt samhälle. Du är en person som initierar förändring och trivs med att leda processer i vardagen.

Lärarexamen och legitimation är ett krav för tillsvidareanställning.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss.

Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tillträde kan ske enligt överrenskommelse.
Enligt avtal.
A733570
2017-12-07T00:00:00+01:00
100

Arena Personal Logistik AB

7459124
Ansvarsfull lagerarbetare till Eric Rahmqvist - Lidingö - Direktrekrytering
Läs mer
Om tjänsten
Till vår kund Eric Rahmqvist söker vi nu en lagermedarbetare. Detta är en rekrytering vilket innebär att den valde kandidaten kommer anställas direkt av kunden men vi på Arena Personal kommer sköta hela rekryteringsprocessen. Vi önskar därmed att alla frågor och ansökningar går via Arena Personal.

Du kommer främst arbeta med att plocka, paketera och inventera kontorsmaterial. Det kan även tillkomma administrativa uppgifter. Detta gör att vi ställer högra krav på din noggrannhet samt att du har väldigt god datavana. För att trivas i denna arbetsgrupp är det även viktigt att du bidrar med god stämning eftersom gruppen består av ett glatt gäng där mycket samarbete ingår.

Arbetstiderna är förlagda till 07-16 måndag-fredag.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom området men framförallt ser vi att du är glad och positiv samt har lätt att samarbeta med andra människor.

De formella krav vi ställer är:
• Datavana
• Är ansvarsfull och noggrann då möjligheter för utveckling är goda
• Är social och en prestigelös lagspelare
• Skriver och talar svenska obehindrat

Om verksamheten
Rahmqvistgruppen är specialister på allt som har med arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. De utvecklar smarta produkter som hjälper våra kunder att arbeta effektivare och hälsosammare. Varje dag besöker de genom deras olika varumärken hundratals företag runt om i Europa och gör människors jobb lite enklare, tryggare och roligare.

Eric Rahmqvist erbjuder sina medarbetare friskvårdsbridrag samt tillgång till rabatterad massage. Man har även fri tillgång till en sporthall i närheten där det bland annat finns en tennisbana och pool.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.

2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.

3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Visstid, mer än 6 månader
Fast lön
5339
2017-12-04T00:00:00+01:00
100

Retail staffing - Bemanning/Rekrytering butik

7459117
Kakelspecialisten Butikssäljare på heltid
Läs mer
Kakelspecialisten säljer allt inom kakel, klinker, mosaik, systemlösningar och badrumsinredning till både konsument, proffs och arkitekter, främst inom Stockholm och Mälardalen. Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Förutom butiken i Årsta har företaget ett showroom för arkitekter och inredare på Medborgarplatsen 25 i Stockholm. Kakelspecialisten har 50 anställda och en omsättning på 240 miljoner kronor. Företaget är ett helägt dotterbolag till Dahl Sverige AB.


Butikssäljare till Kakelspecialisten

Vill du representera ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en erfaren säljare som tycker att jobbet som säljare är världens bästa jobb!

Vi söker en driven säljare som vill ge högsta service till våra kunder. Arbetet innebär aktiv försäljning i butik, att ge rådgivning till kunder, både konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning. Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i vår inspirerande butik, där vi tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse.

Vem är du
Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för försäljning. Du är bra på att bygga relationer, är lyhörd och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund! Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga samt ett driv gällande försäljning. Du är framåtsträvande, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet. Du är noggrann, flexibel, gillar att planera och organisera. Viktigaste är att du brinner för att möte och hjälpa våra kunder!

Bakgrund och kunskaper
Krav är några års erfarenhet av försäljning i butik. Produktkunskap om kakel och badrumsinredning är meriterande men inget krav. Viktigast är att du brinner för att möte, hjälpa våra kunder på serviceinriktat sätt.
Datorvana, kassavana och minst gymnasiekompetens krävs. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
Vi erbjuder dig ett arbete som säljare i Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butiksmiljö med fokus på badrum och kakel. Kakelspecialisten är ett stabilt och tryggt företag där vi tar hand om våra anställda. Företaget har 50 anställda och finns på två ställen i Stockholm. I butiken i Årsta arbetar idag 13 personer och vi glatt gäng med stark teamkänsla. Vi internutbildar alla våra säljare. 

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid måndag-lördag.

Varför jobba hos mig? – Magnus Hjortlinger – rekryterande chef
Jag har jobbat hela mitt liv i detaljhandeln inom många olika affärsområden, det viktigaste för mig är att ha nöjda kunder och att överträffa kundens förväntningar. Jag har högt engagemang i mitt arbete och förväntar mig också att de runt omkring mig har det också. Idag är vi 15 st medarbete i butiken och vi hjälps alltid åt där det behövs, frihet under ansvar men ställer krav på leverans och personligt ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Kakelspecialisten i Stockholm AB med Retail recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Kakelspecialisten!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tills vidare
Fast
Kakelspecialisten
2017-12-15T00:00:00+01:00
100

Sigtuna kommun

7459113
Kommunikationschef
Läs mer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Tjänsten som kommunikationschef tillhör organisatoriskt kommunledningskontoret och närmaste chef är kommundirektören. Du ingår i kommunens ledningsgrupp och samverkar med både kommunledning, kommundirektör och förtroendevalda.

Sigtuna kommunhus finns ett par minuters gångväg från Märsta pendeltågsstation.


ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikationschef i Sigtuna kommun ansvarar du för kommunens externa och interna kommunikation.

Du har personal- och budgetansvar för tio medarbetare och arbetar nära kommunledningen.

Du ansvarar för kommunens kommunikationsstrategi, inspirerar och stöttar den interna organisationen genom att driva fungerande samarbete med alla delar inom Sigtuna kommun tillsammans med dina medarbetare.

Du bidrar till kommunens övergripande utveckling. och har ett helhetsperspektiv på alla verksamheter som ryms inom kommunen.

Du ansvarar för externa kontakter som samarbete med andra kommuner, myndigheter och näringsliv, t ex Airport City Stockholm.

Du ansvarar för kontakter med media och är van att arbeta via sociala medier.

Du arbetar med att stärka varumärket Sigtuna kommun samt medverkar i och organiserar l kommunövergripande event.KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är:

- en erfaren ledare som arbetar för att dina medarbetare ska växa och som skapar strukturer för detta.

- utåtriktad och ha lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

- samarbetsinriktad och tycker om att leda processer tillsammans med dina medarbetare och interna och externa partners.

- tydlig i din kommunikation och trivs med att presentera inför stora grupper.

- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kan obehindrat föra samtal på engelska.

Vi söker dig som har:

- för uppdraget relevant högskoleutbildning gärna med inriktning mot kommunikation och media.

- erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation med kommunikationsfrågor.

- kunskaper och erfarenheter av att arbeta i nätverk och med lobbying.

- erfarenhet av att hantera alla typer av media både i vardagen och strategiskt.

- kunskap om och erfarenhet av att arbeta med kriskommunikation samt kommunikation av komplexa samhällsfrågor.
ÖVRIGT
Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Månadslön
A732026
2017-12-14T00:00:00+01:00
100

Södertälje kommun

7459112
Rektor till Soldalaskolan
Läs mer
En dag på jobbet 
Nu söker vi en rektor till Soldalaskolan i Södertälje. Soldalaskolan har under omgångar byggts om och till och är nu redo att ta emot högstadiet som har varit förlagd på annat ställe.  
Arkitektur och inredning i Soldalaskolan har skapats för att enkelt kunna skapa nya rum och föränderliga rumsbildningar. Det skapar unika möjligheter och reella förutsättningar för en mångfald arbetssätt. 
Som rektor driver du skolans systematiska kvalitetsarbete och följer upp resultaten på ett strukturerat och nyfiket sätt. Du kommer att ha det yttersta personalansvaret samt ansvara för ekonomi, elevhälsa och arbetsmiljö. Tillsammans med kollegor, chefer, biträdande rektor, övriga medarbetare och elever leder du skolan och utvecklar verksamheten.  
 
 
Vem är du? 
Du är strukturerad, duktig på att prioritera, kan driva förändringsarbete och är tydlig i din kommunikation. Du är positiv, öppen och välkomnande och har mod att tänka nytt. Du vill bli utmanad och utmanar både kollegor och medarbetare. Du är nyfiken och har lätt för att samarbeta med såväl föräldrar och elever som medarbetare, kollegor, chefer och andra runt omkring dig. Du är en naturlig ledare som är trygg i dig själv med erfarenhet av personalansvar inom skolan.  
Utöver detta vill vi att du är en förebild för alla inom utbildningsväsendet i Södertälje och bidrar till en hållbar skolutveckling. Vi ser gärna att du har en avslutad rektorsutbildning bakom dig.  
 
 
Vi erbjuder dig!  
I Södertälje kommun satsar vi på skolan. Vi leder arbetet med forskning och utveckling i fokus och sätter kvalitet i ledarskapet högt upp. Ämnesbaserad kompetensutveckling och gränsöverskridande och tvärvetenskapliga insatser gör att vi kan erbjuda en av Sveriges bästa arbetsplatser där vi jagar kvalitet för att nå resultat.  
Vi vill att alla skolor i Södertälje kommun ska ha en mycket hög kvalitet och genom att lära av varandra vill vi utveckla våra arbetssätt så att våra elevers förutsättningar och möjligheter att lära ökar. Vi prioriterar ett kollegialt lärande som ska göra skillnad i undervisningen. Det kan till exempel handla om att auskultera hos kollegor eller att filma och föra lärande samtal om sin egen undervisning.  
Ett professionellt, forskningsbaserat och nyfiket angrepps- och arbetssätt präglar grundskolan i Södertälje och där hoppas vi att du kommer att trivas. Ett stort fokus läggs på ledarskapet inom skolan.  
Vi tror på långsiktigt arbete och är villiga att satsa på vår personal om de är villiga att satsa på oss. Tillsammans bygger vi framtidens skola. För barnen. För framtiden.  
 
 
Hos oss erbjuds du bland annat:  
- Årsarbetstid vilket ger dig möjlighet att i viss mån styra över din egen arbetstid  
- Friskvårdsbidrag i form av friskvårdspeng eller friskvårdstimme  
- Pedagogisk subventionerad lunch  
 
 
Välkommen till oss  
Soldalaskolan är en F–9-skola med ca 600 elever och 60 personal. Våra lärare arbetar i årskursarbetslag i en öppen skolmiljö årskurs 1–6. Lärare i årskurs 7–9 undervisar i flera årskurser i sina ämnen.  
På skolan finns El Sistema och vill ge barn och ungdomar verktyg att själva och tillsammans med andra erövra musiken. Att som individer och grupp lära sig det svåra, vackra och roliga. Att med orkestern och kören som mål uppfylla sin potential som kulturella, empatiska och demokratiska människor.  
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men undanber oss samtal från dig som vill sälja platsannonsering eller rekryteringstjänster.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Enligt överenskommet
2017-12-19T00:00:00+01:00
100

ExpanderaMera AB

7459109
OMGÅENDE - Betongare till Arlanda!
Läs mer
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

För kunds räkning sökes drivna och självgående betongare och armerare till uppdrag ute hos våra kunder.

ExpanderaMera har ett stort antal kunder bland de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige som alltid erbjuder mycket spännande och utmanande roller.

Arbetet går ut på att armera, isolera kantelement, justera rör, lite formning. I arbetet ingår ritningsläsning vi lägger stor vikt vid att du kan detta.

Du skulle ha minst sex års erfarenhet som betongarbetare/armerare och gärna yrkesbevis. Det är meriterande om du har utbildningar som till exempel heta arbete eller säkra lift. Du kan kommunicera på svenska eller engelska och som person vill vi att du har en positiv energi, bra samarbetsförmåga och att du är extra noga med tider och säkerhet.

Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.

Om det låter intressant kontakta oss på 08 530 343 78.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Visstid eller tillsvidare
Fast och rörlig lön Friskvård
2017-11-30T00:00:00+01:00
100

Carolina Löfgren

7459106
Driven och social nätverkstekniker till Aranya!
Läs mer
Dina arbetsuppgifter
Aranya är ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster och levererar konsulttjänster, produkter och funktionstjänster i världsklass!

Brinner du för nätverksteknik och vill vara med och utveckla Sveriges bästa plattform för att leverera nätverk som tjänst? Gillar du att följa den senaste tekniken och drivs av ständig utveckling? Skulle du vilja jobba i ett tight team av enormt kompetenta människor? I Solna Strand sitter idag ett härligt och piggt nätverksteknikergäng som nu söker efter en social, nyfiken och kvalitetsmedveten medarbetare som kan vara med på den fantastiska resa företaget gjort sedan starten 2014.

Som nätverkstekniker kommer du bland att arbeta med:

- Daglig drift av LAN, WLAN & brandväggar
- Installationer hos kunder
- Felsökning av problem hos kunder
- Utveckling av befintliga nätverksmiljöer
- Drift av våra tjänstekunders nätverksmiljöer

I rollen som nätverkstekniker kommer du få arbeta ut mot våra kunder, både på plats och på distans. Du kommer bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer så som HPe Aruba och Dell Networking.


Din profil
Rollen passar dig som trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Företaget erbjuder goda utbildningsmöjligheter och även utvecklingsmöjligheter på längre sikt för dig som vill utvecklas till en av Sveriges bästa nätverkstekniker.

Som person är du intresserad av teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och gillar att jobba ihop med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser gärna att din nuvarande tekniska kompetens som minst passar in på någon av nedan två beskrivningar.

- Minst tre års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande roll där du arbetat med routing/switching. Du har erfarenhet av att designa, implementera och felsöka trådade och trådlösa nätverk
- Minst tre års arbetslivserfarenhet som säkerhetstekniker eller liknande roll. Du har erfarenhet av att designa, implementera och felsöka säkerhetslösningar (brandväggar och VPN) i varierande miljöer

Det är även meriterande om du har andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), - Identitetshantering, osv. Berätta gärna vad du kan som vi kan ha nytta av!

Sista ansökningsdag
Låter detta intressant för dig? Ansök då redan idag!

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Carolina Löfgren på tel. 070 611 02 75 alternativt carolina.lofgren@maxkompetens.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.Om kunden
Aranya har under sina dryga fyra år vuxit rejält och samtidigt visat god lönsamhet. Samtliga involverade i Aranya brinner för att leverera riktigt bra tjänster och lösningar och det genomsyrar hela företaget. För att vi ska hålla oss marknadsledande kompetensmässigt ges väldigt goda möjligheter till kurser och certifieringar. Vi ser gärna att våra medarbetare siktar högt, för det gör vi också. Våra kunder är vanligtvis medelstora till stora Sverigebaserade företag och organisationer. Vi har nyligen flyttat till rymliga och fräscha lokaler vid Solna Strand, nära tunnelbanan.

Aranya är kollektivanslutna och ger våra medarbetare därmed en trygghet i form av att branschens alla försäkringar och förmåner gäller i arbetet.

Läs mer om företaget på aranya.se
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
6645
2017-11-30T00:00:00+01:00
100

Esri Sverige AB

7459105
Säljorienterad GIS Solution Architect
Läs mer
Bli en del av Esri Sverige

På Esri Sverige jobbar vi i en framtidsbransch inom geografiska informationssystem (GIS). Vår världsledande teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Allt tack vare de geografiska kartor som utgör basen. Vi står nu inför utmaningen i att förflytta våra kunder in i det nya webbaserade GIS:et. Esris teknik ska kunna nyttjas på vilken enhet som helst, var som helst, precis som vi är vana vid att göra privat. Vår viktigaste tillgång för att uppnå detta är våra engagerade medarbetare.

Med din kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till vår entreprenöriella och familjära kultur och garanterar att vi kan fortsätta uppnå våra mål. Vi tror på coachande ledarskap för att skapa de förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll och hos oss får du möjlighet att utvecklas vidare inom företaget, vilket vi har flera framgångsrika exempel på.

Låter det intressant?


Som GIS Solution Architect hos Esri Sverige får du tillsammans med kunder och säljare formulera och rita på lösningar ur både ett tekniskt och organisatoriskt perspektiv; vilka arbetsflöden är lämpliga och vilka alternativ fungerar? Du får i ett tidigt skede tillsammans med kunder och kollegor skissa på tillämpningar och funktionalitet som löser kundernas utmaningar och behov, klura ut alla komponenter, och sedan vid implementationen se hur kompetenta konsulter förverkligar din skiss.

I ditt jobb ingår även att delta i kundmöten tillsammans med säljare för att sprida budskap och möjligheter med GIS och ArcGIS. Du får visionera, missionera, evangelisera och hitta lösningar. Du är en auktoritet inom ämnet och den som användare vänder sig till för att få råd vid strategiska vägval. Till din hjälp har du KAM, innesäljavdelning, projektledare, utbildningsavdelning och leveransavdelning där alla jobbar tillsammans mot samma mål. Tjänstens placering är i Kista, Stockholm.

Om dig

• Du har kunskap och erfarenhet inom GIS.
• Du är kreativ och lösningsorienterad, lyhörd och kvalitetsmedveten.
• Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare samt behärskar att navigera i stora och komplexa kundorganisationer.
• Vi förutsätter att du har en stark drivkraft samt har ett öga för affärer.
• Du har förmodligen en högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig och du uttrycker och formulerar dig obehindrat i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

• En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag där utvecklingens gränser sätts av dig själv.
• En gedigen introduktion där du lär känna företagets olika avdelningar.
• Du ges möjlighet att hela tiden fortbilda dig och testa den senaste tekniken och lösningarna för att kunna måla upp visionerna och strategierna för våra kunder.
• Ett företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär.
• En möjlighet att växa och utvecklas inom vårt företag.
• Förmånliga lönevillkor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med [SalesOnlys] (http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/2250-saljorienterad-gis-solution-architect-till-esri/) rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 0760-00 18 10 eller via mail: [shahnoza.ibragimova@salesonly.se] (mailto:shahnoza.ibragimova@salesonly.se) .

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan [här.] (https://pnty-apply.ponty-system.se/salesonly?id=2250)
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
- -
Enligt överenskommelse
2017-12-16T00:00:00+01:00
100

Cabonline Technologies AB

7459089
Lead front-end developer
Läs mer
Cabonline is the innovative enabler and provider within flexible mobility services. With leading-edge technology we simplify for management as well as drivers and riders to find the perfect match when and where it’s needed. We focus on quality for public sector, business companies, carriers, drivers and end users: Educated and service minded drivers, administrative support, seamless technology and effective management. Our forefront booking system service are used by hundreds of thousands customers throughout the Nordic region, giving a user experience beyond the ordinary.
Taxi ordering made easy
Our apps and web solutions are setting a new standard for taxi booking and payment. We have the best B2B platform on the market for both large and small companies.
Traffic management
Taxi systems made ready to use. By offering effective traffic management systems we ensure a higher utilization rate and quick delivery. Our service centers are staffed 24/7.
Systems for drivers & cabs
The most complete services for cab drivers on the market. Taximeters, payment terminals, navigation and support systems that put the driver back into the driver's seat.
Our brands
We are behind some of the most trusted taxi brands in the Nordic region. Our companies have over 7 000 cars in Sweden, and in Norway alone we transport over 60 000 people every day. Our presence in 220 locations across Scandinavia means that we have unprecedented coverage and capacity.
Open positions
http://career.cabonline.com/

We are looking for an exceptional Lead Front-End Developer to join our young and dynamic development team. You will be a key member of a team that constantly seeks new ways to improve their web applications, in an environment where creativity and innovation are highly encouraged.
Mentoring and knowledge sharing will be a regular part of your job, as well as working with multiple ReactJS web applications and implementing features together with your teammates. You will also develop your own tools and choose the appropriate technologies for the company’s needs.
We are starting the next phase of our international expansion, building a new highly scalable technical platform that will allow us to become a global market leader, having at the moment customers in the Nordic region, the UK and the Netherlands.
While we have the security of a large and stable group, we are at the same time a small entrepreneurial company where you get to influence the product development.
Required Qualifications

Strong experience with JavaScript (ES6), ReactJS and NodeJS
Solid experience with CSS3 (including preprocessors SASS or LESS)
Experience with Gulp or Webpack
Good knowledge of OOP and REST APIs
Experience with Test Automation
Experience with Continuous Integration tools (Jenkins, Heroku or similar)
Experience with MobX or Redux
Structural and organisational skills
Good knowledge in spoken and written English

Desired Qualifications

Experience with other JavaScript frameworks (Vue, Angular4)
Experience with designing REST APIs
Experience with TypeScript or Flow
Knowledge of BEM methodology

In addition to the skills above, you should also have a proactive attitude and the diligence to get things done. If you have a strong drive and a genuine interest to keep up to date with the latest technologies, this might be your opportunity!
Sounds like a good fit for you? Apply in 1 minute with your CV or LinkedIn profile.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid 100% Tillsvidare
Månadslön
2017-12-23T00:00:00+01:00